HDL Jeu de Boules toernooi 2009

op zondag 28-06-2009
Zondag 28 Juni 2009 om 20:00

HDL Jeu de Boulestoernooi 2009 op 28-06-2009

Voor de achtste keer is bij het Sint Willebrordusgilde het HDL Jeu de Boulestoernooi georganiseerd en ook deze keer weer onder een stralend zonnetje. De banen lagen er prima bij en de teams hadden er veel zin in. Opvallend was de gemoedelijke sfeer waarin er werd gestreden om de wisselbeker te kunnen bemachtigen. Tijdens de voorrondes was het in elke poule al spannend, maar de winnaars van elke poule waren ook terechte winnaars. Ze wonnen uiteindelijk met groot machtsvertoon. Opvallend was dat de winnaars van vorig jaar hier niet bij zaten, deze keer was het geluk niet aan hun zijde.

Na de halve finales tussen de poulewinnaars werd uiteindelijk de finale gespeeld tussen het team van Freek van Nuland en onze buren en collega-gildebroeders uit Dinther onder leiding van Ad van Zutphen. In het begin liep het team van Freek enorm uit, maar Ad van Zutphen, Wil van Oorschot en Jan van Eerd gaven zich niet zo vlug gewonnen. Puntje bij puntje sprokkelden ze met goed spel bij elkaar en uiteindelijk was het zelfs 12 tegen 12.

Tenslotte trokken toch Freek van Nuland, Nikki Bissels en Mark Brekelmans aan het langste eind en maakten het overwinningspuntje en mochten de wisseltroffee in ontvangst nemen.

2e was dus het team van Ad van Zutphen, 3e het team van Wilma Brekelmans en 4e Niek Timmers.

Bestanden (2)

  1. Boule

    (41.6 KB)

    Boule.png

  2. VerslagHDL

    (131.5 KB)

    VerslagHDL.doc