Internationaal Verbroederingstreffen Venray geannuleerd tot nader order

op dinsdag 10-03-2020
Dinsdag 10 Maart 2020 om 10:57

Onderwerp: Internationaal Verbroederingstreffen

Dierbare schuttersvrienden- en vriendinnen,

 

Zondag 29 maart 2020 staat de organisatie van het Internationaal Verbroederingstreffen in ons aller agenda. Na een periode van twee jaren voorbereiding, worden wij nu natuurlijk geconfronteerd met het oprukkende 'Corona'- virus. We staan hierover in nauw contact met de Veiligheidsregio, de GGD/GGZ en andere partners om dit te bespreken. Het advies op dit moment is om het evenement door te laten gaan, de situatie de komende week in de gaten te houden en het evenement (vooralsnog) te laten doorgaan.

 

Natuurlijk behoort een goede bestuurder zich al bezig te houden met noodscenario's en natuurlijk hebben wij met diverse partners overeenkomsten gesloten en willen wij op voor hand de vraag bij u neerleggen: Stel dat door de 'Corona'- omstandigheden wij genoodzaakt zijn om ons evenement te annuleren op deze datum, hoe gaat u om met de gemaakte overeenkomst en dan natuurlijk (met name) op financieel gebied. Wij bekijken dan ook als noodscenario om dit evenement op een andere datum te organiseren en zijn daarmee in overleg met onze organisatie-partners.

 

Zoals u begrijpt is onze focus er nu op gericht om op zondag 29 maart een geweldig evenement met u te mogen organiseren, maar willen ook de noodscenario's bespreken.

 

In afwachting van uw reactie, verblijf ik,

 

Met vriendelijke schuttergroet,

 

 

Bernie van Lierop, voorzitter Schutterij 't Zandakker Gilde Sint Jan Venray