jaarlijkse herdenking op 4 mei in Bernheze

geplaatst op maandag 03-05-2021
Maandag 3 Mei 2021 om 16:07

Beste heer, mevrouw,

Als betrokkenen bij de jaarlijkse herdenking op 4 mei in Bernheze, stuur ik u graag de volgende informatie.

4 mei
Op 4 mei herdenken we in Bernheze in het bijzonder alle militairen en burgers die het slachtoffer zijn geworden van de Tweede Wereldoorlog. Ook dit jaar is het in verband met de coronamaatregelen niet mogelijk om op 4 mei herdenkingsbijeenkomsten te organiseren. Daarom is gekozen voor een aangepast programma. Burgemeester Moorman maakt die dag een ronde langs alle kernen. Samen met een vertegenwoordiger van het Oranjecomité uit die kern, legt ze bloemstukken bij de oorlogsmonumenten.
Beelden hiervan worden vanaf 19.00 uur uitgezonden door D-tv.

Film
Speciaal voor 4 mei is een film opgenomen met een bijdrage uit alle kernen. Deze film bevat een toespraak van de burgemeester, interviews met inwoners die de oorlog hebben meegemaakt, gedichten, muziek en andere beelden met een link naar herdenken.
De film is te zien op 4 mei vanaf 18.00 uur via deze link https://youtu.be/ABm8ScpZYcY of via een link op onze website: www.bernheze.org/herdenking. Verder delen we de link via onze sociale mediakanalen.
De film wordt ook uitgezonden door D-tv op 4 mei vanaf 19.00 uur en later op de avond tussen de nieuwsuitzendingen door.

Wilt u de link zoveel mogelijk delen via uw eigen netwerk?

Met vriendelijke groet,
Laura van Herpen
Medewerker communicatie
Aanwezig: maandagmiddag, dinsdag, woensdag, donderdag.

Bezoekadres: De Misse 6, Heesch
Postbus 19
5384 ZG Heesch
Telefoon 0412-458888
www.bernheze.org